Wat doen we?

Duurzame groei voor jouw organisatie, dat is wat we willen bereiken. Het traject dat we hiervoor met je aangaan noemen we de NRGZ Journey. Daarnaast kun je ons ook inschakelen voor leiderschapsontwikkeling en managementtrainingen. Dan gaan we op individueel niveau aan de slag met jouw groei.

Bepaal jouw kompas

Klaar om met jouw organisatie de juiste richting in te slaan? Om jouw kompas te bepalen, gaan we op verrassende en energieke wijze reflecteren op jouw bedrijf en effectieve doelen stellen.

Lees verder

Leiden volgens het kompas

Ga aan de slag met effectief gedrag! Je leert hoe je samen met je team verder kunt groeien door inzicht te verkrijgen in je eigen gedrag en de impact daarvan op jouw collega’s en organisatie.

Lees verder

Werken volgens het kompas

Echt duurzame groei voor jouw organisatie realiseren? In dit programma vertalen we strategie samen naar de dagelijkse besturing en het gedrag binnen jouw organisatie.

Lees verder

NRGZ kompas

Bij groei kun je als leider, team of organisatie uit balans raken. Vaak is het dan lastig om te achterhalen waar de balans is verstoord en wat de verdere groei in de weg staat. Wij gebruiken hiervoor de 6D-methodiek die hiernaast is weergegeven. De 6D-scan staat aan de basis van elk NRGZ traject. Hiermee bekijk je de organisatie vanuit twee lenzen die elk 3 diepten kennen.