Kompas bepalen

Waar sta je voor met je organisatie en welke kant willen jullie op? Vind je het lastig om deze vraag te beantwoorden, bijvoorbeeld omdat jullie nog aan het begin staan? Of misschien had je het voorheen heel goed voor ogen, maar merk je door groei dat het nodig is om opnieuw richting te bepalen.

Neem dan eens de tijd om stil te staan bij waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je heen wilt. Dat is niet altijd eenvoudig. Een externe blik kan daar goed bij van pas komen. Schakel daarom NRGZ in om samen het kompas van jullie organisatie te bepalen. Ben je klaar om samen de juiste richting in te slaan?

Wat houdt het programma in?

Samen gaan we op een verrassende en energieke manier op zoek naar jullie richting. Waar komen jullie vandaan, waar staan jullie nu en waar willen jullie naartoe? Hoe kunnen we dit concreet maken en welke doelen horen daarbij?

Ook kijken we naar de waarden die belangrijk zijn in de organisatie. Hoe gaan jullie met elkaar om en wat verwachten jullie van elkaar? Na afronding van het programma heb je een concreet kompas dat je voor de komende maanden tot +/- 2 jaar koers geeft.

Opbouw van het programma

Voor het bepalen van het kompas van jouw organisatie hebben we 7 weken nodig, waarin we 3 fasen doorlopen:

Kickstart
In deze eerste fase gaan we de contouren vormgeven. Met elkaar kijken jullie waar jullie vandaan komen, wat jullie belangrijk vinden met het oog op de toekomst en wat jullie hierin van elkaar nodig hebben.

Explore
Tijd om meer in de details te duiken. We bouwen aan gezamenlijke grond, zodat jullie stevig staan voor de toekomst.

Do it
Van idee naar actie. Jullie gaan keuzes maken om tot een plan te komen waarmee jullie de komende tijd vooruit kunnen. Welke acties zijn er nodig, hoe bereiken we wat we voor ogen hebben, waar houden we aan vast en wat laten we los? Het groeifundament staat!

Onze rol

Wij verzorgen wij de gezamenlijke dagen die dit programma bevat. Afhankelijk van de behoefte maken ook coaching, feedback en mentorschap deel uit van het programma.

Wil je het programma graag anders inrichten, omdat dat beter bij je organisatie of situatie past? Laat het ons weten, dan stellen we een maatwerkprogramma samen.

Meer weten?

We vertellen je graag alles over het bepalen van je kompas met behulp van NRGZ, dus neem bij interesse gerust contact op!

Contact opnemen