The Journey

Je hebt de eerste en moeilijkste stap gezet, je gaat beginnen aan je NRGZ Journey! Met je hart heb je de keuze gemaakt dat je een patroon wilt doorbreken. Complimenten! Nu zijn wij er om je de komende periode te begeleiden tijdens de reis die je gaat maken. Zie ons als je regisseur die er altijd voor je is, als het kan op de achtergrond – als het moet de leiding nemend, maar altijd gericht op jouw groei.

Now & later

In deze eerste fase doen we een stap naar achteren en kijken we op afstand naar jouw business, team en naar jouzelf. Wat zijn jouw patronen en wat zijn die van jouw team en organisatie? Waar zit de energie en waar laat je waarde voor de klant liggen? Wat zijn de belemmeringen en hoe reëel zijn ze? We voeren een NRGZ-scan uit, waarbij we een heatmap maken om ons voor te bereiden op de journey. Na de NRGZ-scan zijn we ready for take-off!

Recognize & identify

Het is tijd voor de gezamenlijk volgende stap naar de R van Recognize & Identify. Nu we vanuit ons kompas naar je business hebben gekeken, is het tijd om de resultaten hiervan om te zetten naar onderwerpen waar we samen aan gaan werken. We kijken waar we de meeste impact kunnen maken en beslissen wat onze aanpak gaat worden.

Goals & Go for it

Nu we weten welke onderwerpen tijdens onze journey een rol gaan spelen, is het tijd om doelen te stellen. Wij ondersteunen jou bij het behalen van de gestelde doelen. Als regisseur laten we soms zien hoe het zou kunnen, maar we houden je net zo gemakkelijk een spiegel voor. Weet dat je niet zonder slag of stoot resultaat gaat behalen, ook al hebben we alles samen goed voorbereid. Maar onthoud: Samen kunnen we alles aan! met jouw doorzettingsvermogen en onze begeleiding vanuit focus, ervaring, kennis en lef ga jij je doelen bereiken. Let’s Go for it!

Zen & enjoy

Het is tijd om te gaan genieten van waar je nu staat: Dit heb je echt verdiend! Je weet waar je aan werkt en waar je het voor doet. Voor ons is het nu tijd om een stapje terug te doen. Heb je toch een regisseur nodig om je nieuwe energie te geven? NRGZ is nooit ver weg!

Gaan wij samen op reis?

Ben je enthousiast geworden over de NRGZ Journey? Dan horen we graag alles over jouw droombestemming en pakken wij ondertussen vast onze koffers.

Let’s go for it!

Dit levert het op

solide groei

Duurzame groei en ontwikkeling

De basis staat, je doelen zijn bepaald en je hebt de weg ernaartoe beschreven, dus the only way is up!

Leiderschap met impact

Jij werkt vanuit jouw kracht samen met je team naar mooie resultaten.

tevreden klanten

Tevreden klanten en medewerkers

Je medewerkers krijgen structuur en duidelijkheid, waardoor ze fijner werken. En een tevreden medewerker? Die levert tevreden klanten op.

daling kosten

Efficiëntie en effectiviteit

Je hebt scherp waarom je wat doet en op welk moment. Niets staat je meer in de weg om resultaat te boeken en je doelen te behalen.